Pc failure part 2

postat de l3st in 2007-05-14 14:19
Damage control:
160 gb date sterse adica toata muzica, majoritatea downloadurilor noi, tot windowsul incluzand bookmarks, feeduri, cateva passuri, cateva programe, listele cu programe.
Am uitat mutle din programele pe care le aveam, a trebuit sa-mi refac hotkeys-urile pe tastatura, sa-mi amintesc multe linkuri ( deci sunt pierdute ) si multe feeduri pe care din fericire le aveam salvate intr-un alt blogroll
Parti bune: Windows-ul nou se misca mai bine, formatez si celalalt hdd curand, am mai scapat de vreo 2 forumuri si in sfarsit am registrii ok.

EDIT: Am pierdut si vreo 200 de skinuri de Windows

Tag-uri: ,

Comentarii

 1. Flauar

  mai bine ma arunc pe geam decat sa-mi sterg toata muzica [-(

 2. Akbar

  Heh heh heh...
  Adică cum s-a dus?! Moarte clinică??
  Încearcă o restaurare cu Easy Recovery dacă doar ai şters sau formatat (din greşeală)

  p.s.
  Muzica e bine că ai şters-o, ai făcut loc la alta nouă :d

 3. l3st

  N-am sters din greseala. Duminica m-am trezit ca se misca in frameuri pc-ul si facea freeze la orice program. Am zis sa-i dau un format si cand am dat sa instalez peste partitia pe care era windowsul initiial a zis ca nu-i windows compatible. Am incercat pe restul partitiilor si nu mergea niciunu asa ca a trebuit sa renunt la unu din hdduri si sa distrug partitiile & datele de pe el.

 4. akbar

  Te-ai grăbit. Eu i-am recuperat unui prienen tot ce avea pe un HDD, chiar după formatare. La tine in mod cert se putea recupera 100%.
  Trebuia doar să ai răbdare ;)
  Vorba aia.. suni un prieten!


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile


Termeni si Conditii de Utilizare