Adsense + Blog = Bmw si piscina ?

postat de l3st in 2007-04-06 20:31
Mai nou lumea isi face blog sa castige bani. Inca de la primele posturi se intereseaza cine e Adsense ala si cu ce se ocupa. Si mai ales, cum le da bani. Ca asa au auzit ei .. ca daca faci 3 posturi si vorbesti cu gugal, sigur te scoti de niste bani. Pui niste reclame acolo si-ti dai 3 clickuri si ai dolaru.
Well .. nu e chiar asa.
Bobby Voicu are 2 posturi: unul in care explica ce e adsense si cu ce se mananca si al 2lea in care simt o urma de regret. Pentru ca si-au instalat multi adsense-ul si acuma asteapta sa le vina banii. Problema este ca ori nu ati citit tot postul ori n-ati inteles ideea, baieti. Google o sa va dea bani de-o eugenie si-o ciunga la trafic mic si posturi care nu sunt orientate spre un anumit domeniu.
Cititi bine aici : 7. Banii ii puteti primi in fiecare luna in care suma cumulata de la ultimul cec trimis este de 100$.
Deci n-o sa va trimita la fiecare 5 $ pe care ii strangeti cu greu luna de luna.
Am citit pe blogul lui zoso acum ceva timp ceva de vreo 100 $ de la Google adsense. Zoso are un trafic imens ( clicky ). Impartiti la cati vizitatori aveti si vedeti cam cati bani v-ar iesi voua.
Eu personal sunt impotriva adsense, mi se pare o chestie total inutila la bloggerii noi. Si in plus arata si destul de urat un blog cu reclame adsense ( daca nu sunt integrate cum trebuie ).

Concluzia a tot ce-am scris mai sus: Nu va mai asteptati sa vina banii ci puneti mana si scrieti chestii interesante sa va aduceti vizitatori si sa aveti un content "strong" pentru ca google sa va coteze blogul la mai multi centi per click. N-am dat exemple pentru ca unii dintre voi si-asa nu ma suportati, n-are rost sa inrautatesc situatia, eh ?

Tag-uri: ,

Comentarii

 1. fanica

  mai bine joci pe EK si faci 1.5$ minim pe luna decat sa te chinui cu adsene :D

 2. re:fanica

  ek = ?
  uat iz " ek " ?

 3. Nenorocitu

  Eu mi-am bagat adsense dupa doi ani de blogging... adica acum cateva zile. Si nu imi fac mari sperante, desi nu cred ca e ceva in neregula in a avea aduri daca exista si content.

 4. Pyuric

  Cred ca am ramas singura care nu si-a pus Adsense... =))

 5. l3st

  Cred ca am ramas singura care nu si-a pus Adsense... =))
  Nope, mai sunt si eu :D


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile


Termeni si Conditii de Utilizare