Tocmai am fost bash-uit

postat de l3st in 2007-03-31 22:27
Iote aici.
Am avut o mica conversatie cu domnul nemo dar cum TBS e cazut nu mai poate continua pe moment. De curiozitate .. toata lumea crede ca postul asta e o indemnare sa-ti faci tracker ? Ca eu nu asta am vrut.

Tag-uri: , ,

Comentarii

 1. l3st

  Banuiesc ca vei citi asta Nemo:

  HF:  Poate nu tin eu minte bine, nu pot sa te acuz ca minti pentru totul s-a intamplat cu mult timp in urma. Nici eu nu eram sigur cand am scris ca n-am vorbit. Probabil am avut motivele mele sa refuz. Asta e, mi-am ratat sansa. Razvanultra era plecat totusi, eu am aparut abia atunci cand era nevoie de moderatori.  Pana atunci nu am fost in nici un staff si nu reprezentam nimic in p2p romanesc. Nici acum nu cred ca reprezint dar am invatat cum sta treaba in lumea p2p. Si e diferita fata de ce vede un user.Dupa cum pui tu problema intr-adevar a fost un esec, eu am considerat ca nu pentru ca mi-am facut multi prieteni si am invatat si eu ce inseamna sa fii moderator pe un tracker. In fine, nu persoana mea era subiectul.  T.ro aduce multi prosti dar aduce si useri buni. Alte metode de promovare eficiente mocca eu nu vad. Or fi, dar nu m-am lovit de problema asta ca sa o pot analiza.

  Da, nu tine un tracker de 30.000 de peers. Dar cati dintre astia care isi deschid tracker ajung la 10000 de peers ? Pardon, cati trec de 500 ? Si cand afla ca le trebuie minimum 40 $ pe luna cati continua cu ideea ? Cati oameni au bani de aruncat pe chestii din astea in Romania ?  Din punctul meu de vedere singurul care a reusit din astea noi sa se impuna in filesharing-ul romanesc este Filezone. Si pentru ce ? Pentru design, cum am scris si eu acolo.

  Costurile TBS sunt mari pentru ca sunteti un tracker mare. Nu o sa contest asta. Dar nu vor ajunge niciunul din trackerele astea mari. Nu e mai bine sa nu se apuce decat sa faca unu pe evonet, 3x.ro, lx.ro , etc ? Nu ma dau mare cunoscator pentru nu am avut un tracker pe care sa-l intretin dar am invatat din greselile altora ( a se citit t.ro, mai precis esecurile de pe t.ro )  Da, m-am plimbat pe mai multe trackere ( DDL, FZ, CZ, MT ) si as putea sa-ti zic si de ce dar nu stiu daca e important. In principal pentru ca nu era nevoie de mine sau erau persoane pe acolo care nu ma placeau prea mult. Si pentru ca n-am gasit un staff unde sa ma simt bine, in care sa nu fie probleme ( nu neaparat din cauza mea ). Nu ma poate asocia nimeni cu un tracker pentru ca n-am facut nimic pentru nici un tracker. Accept chestia asta.  Lasand romanul la o parte si revenind la problema. Postul ala lung a fost scris intr-un moment in care m-am enervat ca apareau 5 trackere pe zi si decat sa-mi bag si sa-mi scot in ei am zis ca e mai simplu sa-mi vars furia pe blog. Si a generat mai multe reactii. Apoi la al 2lea post am zis sa le dau niste indrumari celor care au timpul si banii necesari sa faca un tracker. Macar sa stie ce-i asteapta. Nu a fost un post gen" Fa-ti ba tracker ca e usor, uite ce-ti trebuie" ci un post " Nu-ti fa tracker, uite ce-ti trebuie! Daca nu ai, lasa-te!" intr-o maniera ceva mai diplomata.  Si da, poti considera PM-urile astea replica mea. Selecteaza ce-i mai important din ele si adauga la postul asta sau poti face un nou post in care sa scrii ce-am debitat eu pe aici. Nu apreciez commentul lui gigi75 ( coleg de staff cu tine daca nu ma insel ) totusi, nu cred ca are dreptul sa comenteze asupra mea.  Voi posta si eu pe blog cateva chestii cu un trackback spre postul tau, pt alte lamuriri.

  Toate cele bune si sper sa ne auzim in alte conditii, mai prietenoase.  ps: nu stiu cand va ajunge mesajul avand in vdr ca tbs mai cade :|

  Acesta este mesajul pe care am vrut sa-l trimit. :)

  Complet alcoolizat, se mai intampla


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile


Termeni si Conditii de Utilizare