Valve isi bate joc de clienti

postat de l3st in 2007-03-10 02:47
Am cumparat licenta pentru Cs 1.6 acum vreo 8-9 luni. Toate bune si frumoase, am jucat pe servere din strainatate, pe servere Steam Only, fara codati, fara girant fara avans, tot tacamul.
Acum vreo 3-4 zile steam-ul a facut update. La ce .. nu stiam. Ca nu mi-a zis nimeni. Si nici in lista updateurilor nu este trecut. Se pare ca domnii de la Valve au zis sa ne bage pe gat niste chestii.
Pentru inceput .. la fiecare +viewscore avem o reclama deasupra ( vezi poza 1 )
Hartile mai mici au scapat ( vezi poza 2 )
Insa cele mari nu ( de_dust2, vezi poza3 )
A 2 a reclama pe de_dust2 -> poza 4
A 3 a reclama -> poza 5
Si a 4 a reclama chiar in baza la CT ( poza 6 ). Pai asa se face ma nesimtitilor ?

1.


2.


3.


4.


5.


6.

Tag-uri: ,

Comentarii

 1. z3us05

  vezi ca nu merg pozele... incearca alt hosting.

 2. l3st

  Am rezolvat, se pare ca cei de la xhost nu sunt de acord cu hotlinking-ul pe alte pagini :)

 3. BlingBling

  Da,sunt niste nesimtiti la faza asta adica mai bine lipeau ceva si pe arme ca sa sara mai bine in ochi in fine ei zic ca asta e doar inceputu si ca o sa mai apara reclame.

 4. gogu

  daca urmareai putin tendintele ai fi vazut ca asta e una din resursele de publicitate cel mai rar folosite si se intentioneaza utilizarea la maxim a potentialului ei.in curand vei vedea din ce in ce mai multe reclame in jocuri.

 5. L3stu'

  Da, gogu. Am vazut mai multe discutii pe tema asta in ultimii 2 ani dar nu mi se pare corect. Atata timp cat platim pentru o chestie ar trebui macar sa faca optionala treaba.
  Vrei sa fii anuntat ce apare ? Bine. Bifeaza aici.
  Te doare in pix de ce apare nou de la ei ? Debifeaza casuta.
  Oricum steam-ul avea deja niste porcarii in el dar doar in program nu si in Jocuri. Un pop-up care se putea dezactiva daca imi amintesc bine.
  Oricum, daca vor continua in stilul asta producatorii de jocuri o sa se f*** in ele vanzari. Orice om intreg la cap ( si cu acces la sursele necesare ) care nu vrea sa ajunga ca in Idiocracy ( sa-si cumpere tricouri pe care sunt numai reclame ) va lua jocul de pe net cu crack si cu ad remover :)


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile


Termeni si Conditii de Utilizare