Prigoană îşi baga picioarele

postat de l3st in 2007-02-08 00:43
Pe net . În ediţia de duminica asta a ziarului Libertatea. Se pare că domnii de la Realitatea vor sa ne facă să-l plângem. Scriu că are o proteză la picior dar nu precizează la care. Şi au făcut poze din două unghiuri. Sau la amândouă picioarele. O fi pus proteza pe rând la dreptul respectiv stângul şi la tiparire au pus amândouă pozele. Să ne fie si mai mila.Nu încerc să-mi bat joc de situaţia omului dar cineva ar trebui să dea explicaţii pentru chestia asta.
Din acelasi articol:

"Adriana era imbracata ca o curva"

Intalnirea cu actuala lui sotie a fost una de gradul trei, la fel ca si relatia dintre ei. “Adriana a fost un caz special.

Am cunoscut-o cand a venit sa se angajeze la Realitatea. Prima data nu mi-a placut de ea, a venit la mine in birou echipata ca la discoteca si am dat-o afara. Venise cu tatele pe afara, cu niste pantaloni stransi pe ea, cu cizme pana la genunchi. Avea impresia ca e un club de striptease acolo. I-am spus: "Domnisoara, imi pare rau, sunteti imbracata ca o curva. Aici este o televiziune de stiri". Apoi am fost plecat din tara doua saptamani , iar cand m-am intors, asociatul meu o angajase. Am vazut-o pe acolo, isi schimbase look-ul, venea in deux-pieces, decent, dar 6 luni de zile nu am bagat-o in seama. Si cred ca, deoarece la inceput am luat-o tare, a vrut sa se razbune. A dat acatiste la biserica si, intr-un fel sau altul, "a sarit gardul" la mine in dormitor. Dupa un an ne-am casatorit. A venit la mine in birou si m-a cerut de barbat. Si pentru ca asa fusese intelegerea, ca daca ma cere, trebuie sa accept, pentru ca am cuvant, am luat-o de sotie”, recunoaste Silviu Prigoana. "


Şi uite aşa s-a făcut bietul om de cacao. Sau a fost făcut. Că ziariştii scriu ce vor, ce pana lor.

Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile


    Termeni si Conditii de Utilizare